Cookie- og privatlivspolitik

1. Generelt

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler Dyretilbud oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Cookies

2.1 Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere for dig at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind, hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Dyretilbud om dit besøg på hjemmesiden. For eksempel holder vi styr på din indkøbskurv og vi undersøger også, om du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet. Derudover bruger vi cookies til at holde styr på, om du som bruger er logget ind og om du automatisk skal logges ind, næste gang du besøger siden. Herudover bruges cookies til at finde ud af, hvor mange besøgende, der er på dyretilbud.dk samt hvor lang tid, de er på hjemmesiden. Dettes sker via Google Analytics.

2.3 Hvordan undgår/sletter du cookies?

Du kan i din browsers cookie-indstillinger slette cookies eller slå cookies helt fra.

Bemærk! Ved at slå cookies fra, vil hjemmesiden ikke fungere korrekt. Du vil for eksempel ikke kunne putte varer i indkøbskurven, og derved heller ikke kunne gennemføre et køb.

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?

Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder.

3.2 Hvad bruger vi personoplysninger til?

Vi bruger dine personoplysninger til at målrette tilbud og i behandlingen af dine ordrer. Dine oplysninger videregives udelukkende til tredjepart, hvis dette kræves i forbindelse med levering af dine købte varer.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.4 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dyretilbud, skal du rette henvendelse på kontakt@dyretilbud.dk eller pr. telefon. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 
Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet
Tak for at du har tilmeldt dig nyhedsbrevet
Hvis du også angiver dit køn og dit postnummer, kan vi bedre
målrette vores tilbud efter lige præcis dig og dine kæledyr.
Navn:
Modtag tilbud målrettet

Hunde
Katte
Andet