Holdet bag

Her kan du møde og læse om holdet bag Dyretilbud.dk. Vi er en broget flok, som har det til fælles, at vi elsker kæledyr – og specielt hunde og katte. Vi er altså dyreelskere, ligesom dig.

Lene Blicher
Lene Blicher
Salg og marketing · EjerJeg er kvinden bag konceptet. Min viden er skabt gennem mange år i Hundebranchen. Det er mig der står for salg og markedsføring af Dyretilbud.dk. Vores annoncører og brugere møder mig ude i marken, hvor jeg hele tiden søger efter nye gode tilbud til vores mange brugere.

I det daglige lever jeg sammen med Ole og alle vores børn. Chester min bedste ven, sover ved mine fødder, imens vores 2 katte deltager i den daglige drift ved at gøre mig selskab på skrivebordet.
Ole Særkjær
Ole Særkjær
Økonomi og administrationJeg er økonomi-minister og den man skal rette henvendelse til, hvis der opstår spørgsmål til det administrative. Jeg holder skarpt øje med både udgifter og indtægter.

Jeg lever sammen med Lene og vores sammenbragte børneflok. Jeg går mange ture i skoven, med vores dejlige Golden Retriever Chester, og hygger med vores 2 katte Figaro og Ally.
Henriette Torp
Henriette Torp
FotografJeg er det skarpe øje, der tager de gode produktbilleder. Som fotograf for Dyretilbud forsøger jeg at gøre en forskel billedmæssigt, så tilbuddene præsenteres bedst muligt.

I det daglige lever jeg sammen med Søren og vores 2 børn. Nemo vores dejlig blanding af Schæfer, labrador og vist nok noget hyrdehund, løber jeg mange ture sammen med. Der udover underholder 2 killinger og 2 voksne katte os dagligt.
Hundepigerne
Hundepigerne
I hundedragterne finder du Lenes datter Sissel samt Oles døtre Mathilde og Frederikke. En enkelt gang stak Nadia, Sissels veninde, også poterne ned i dragten, og tog turen rundt i blandt hundefolk.

Vores hundepiger deler gerne slik og flyers ud til alle interesserede på de messer og udstillinger, hvor vi deltager.
 
Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet
Tak for at du har tilmeldt dig nyhedsbrevet
Hvis du også angiver dit køn og dit postnummer, kan vi bedre
målrette vores tilbud efter lige præcis dig og dine kæledyr.
Navn:
Modtag tilbud målrettet

Hunde
Katte
Andet